Home » Hírek » Erdély » Csillagos Hírek Szatmárban is

Csillagos Hírek Szatmárban is

2013. 7. 8.
Megosztás:

Megjelent az Erdélyi Magyar Néppárt Szatmár megyei havilapja, ami azonos címet visel a Bihar megyében egy hónappal korábban már kiadott, de csak ott terjesztett periodikával.

Az új Szatmár megyei magyar nyelvű sajtóorgánumot teljes egészében a Szamos-parti megyeszékhelyen szerkesztik, terjesztését a néppártiak végzik, az olvasók ingyenesen kapják kézhez, akihez nem jut el, azok az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és a Néppárt szatrmárnémeti és vidéki irodáiban kérjék.

A Szatmár megyei Csillagos Hírek első számában tudósítások, képes beszámolók, a közösségi és szervezeti élet hírei találhatók, a Néppárt országos küldöttgyűlésétől az árvíz elleni nemzeti összefogáson át a határon átnyúló balliberális mutyizásig terjed a tematikai skála. De találnak benne kulturális élménybeszámolót és politikai humort is az olvasók. „Mi nem szeretnénk cukormázasra színezni a valóságot, de sötétebbre sem festeni annál, amilyen. Célunk: az igaz szó terjesztése érdek és haszon nélkül” – fogalmaz rövid beköszönő írásában Zatykó Gyula, a Néppárt partiumi régióelnöke.

A lap első száma elérhető a képre kattintva:

Csillagos Hírek Szatmárban is

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria